Pool

Wat is de Peking Express Pool?

Het is toch altijd leuk om een gokje te wagen of om aan voorspellingen mee te doen? Nou hier is je kans om te bewijzen dat jij ook dit jaar de beste voorspeller bent! Want ook dit jaar organiseert pekingexpress.org de Peking Express pool.

Voorspel elke week wie het eerste en wie het laatste aankomt op de eindbestemming van die etappe, welk koppel er naar huis moet na twee deeletappes en aan welk koppel de proef van de etappe wint. Doe tenslotte een gooi naar, wie de uiteindelijke winnaar en de tweede wordt van Peking Express 2007.

Wie wint de "Peking Express 2007 Pool Prijs"? Voor de winnaar ligt behalve de onmetelijke eer een exclusieve subtitel klaar!  

Voor uitleg over de puntentelling en over de gehele pool klik je >> Hier <<

Waag hier je gokje!!!


Stop! Je moet eerst inloggen.

Welkom gast bij de "Peking Express 2007" pool. Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.

Heb je al een account, log dan in en kom terug om je stem uit te brengen.

Heb je nog geen account en wil je eerst meer weten wat het voordeel is om ingelogd te zijn, kijk dan op de pagina: Waarom registereren?


Hieronder vind je de links om de resultaten van je gokwerk te aanschouwen;

Reminder

Heb je een hoofd als een vergiet? Vergeet je regelmatig te stemmen in de pool? Dan is dit iets voor jou: de PE 2007 pool reminder service. Je ontvangt elke zaterdag een mailtje met een reminder om nog even te komen stemmen. Heb je genoeg van die vervelende reminders, zet het vinkje dan weer uit.
Om je te kunnen abonneren op de nieuwsbrief is het nodig om geregistreerd te zijn. log in of registreer een nieuw account.
PekingExpress.org pool reminder
Vergeet nooit meer te stemmen in de pool. Vink deze aan en bevestig door op de knop 'Wijzig' te drukken om voor het verstrijken van de deadline een herinnering te krijgen.