Een kijkje achter de schermen.....

Hoe het allemaal zo gekomen is.....

De enige die, dit al weer vijftien jaar lange, verhaal kan vertellen is Compuart. Hij is diegene die uit 'gemakzucht' ooit begonnen is met een site over Wie is de Mol. Naderhand kwam onder andere Malcolm die zich bezig hield met de inhoud van de site en de organisatie van de Molfandagen. Toen bleek dat Wie Is De Mol een jaartje zou overslaan werd het idee 'Realitynet' geboren. Een portal waarom heen inmiddels een 9-tal fansites zijn gegroepeerd waaronder 'Expeditie Robinson', 'Peking Expres' en 'Popstars' en nog veel meer.
Hier vind je het hele verhaal wat Realitynet.org precies is en welke sites er toebehoren.

Toekomst

Zo lang er Reality TV is, zal er Realitynet.org zijn. Realitynet zal er naar streven om te blijven groeien. Niet alleen op het gebied van bezoekersaantallen, maar vooral op het gebied van kwaliteit. Actueler, interactiever, leuker.

Zeker nu, in corona tijden, zullen we er alles aan doen zodat jij je geen moment hoeft te vervelen!
Van de volgende programma's is een seizoen in de planning:

  • Januari 2021: Wie is de Mol is terug!  Wie is de Mol?
  • (Vermoedelijk) Maart 2021: De Mol is weer terug! De Mol
  • Verschillende buitenlandse realityseries worden ook gevolgd en kunnen besproken worden in een aparte sectie. Kijk bijvoorbeeld The Mole, Survivor , Big Brother en The Amazing Race :
    Realityworld
Daarnaast worden er regelmatig één of meerdere spellen gespeeld in de forumspellen sectie. Zeker nu in corona tijden zullen er meerdere leuke spellen georganiseerd worden zoals: Weerwolven,  Online Songfestivals, grotere spellen zoals Widmonline, The Big Puzzle, Zap! en verschillende quizzen.
Kijk voor een actuele planning naar onze activiteitenagenda linksonder.
Klik HIER om naar het forumspellen gedeelte te gaan.
Ook geïnteresseerd in Sport? We bespreken verschillende sporten in ons sportgedeelte. Je kan ook meedoen met verschillende pools zoals de Tourpool, Eredivisie toto, Fantasy Tennistour en meer. Neem snel een kijkje in Van grasveld tot boerensloot

Levensloop

Vanaf zijn oprichting tot nu is er heel wat gebeurd bij WieIsDeMol.Com en Realitynet. Hier krijg je een beetje idee hoe we de jaren door hebben gereild en gezeild.

December 2020

Terwijl wij ons klaarmaken voor alweer een nieuw seizoen van Wie is de Mol, worden we ook weer actief op Social Media. Je kan ons nu volgen via Facebook, Instagram en Twitter! Gezien de lockdown van het land staan er ook weer vele spellen klaar om deze tijd door te komen en je geen moment te vervelen. Zo zijn we aan het weerwolven, online songfestivals aan het luisteren, spelen we de zwakste schakel, Pointless, Zap!, Het Traagste woord en nog veel meer!

Volg ons:
Augustus 2021

Na drie molseizoenen achter elkaar (Jubileum editie widm, widm 2021 en de mol 2021) was het tijd om (heeeel) even op adem te komen. Maar niet te lang want de sportzomer stond voor de deur. Natuurlijk organiseren we weer pools voor de Tour de France, De Giro en het EK. Ook kan je meepraten over de Olympische Spelen.

Ook qua spellen is het een non-stop jaar. Na Zap, kwam Wie is de Mol Online en deze zomer Sequester. Daarnaast is de forumsoap weer terug en blijven we Weerwolven. En dan staat het volgende spel alweer voor de deur! Daarnaast heeft Expeditie Robinson aangekondigd weer terug te komen, met twee afleveringen per week deze keer. Voorlopig zitten wij niet stil.