Welkom op de site van pekingexpress.org

Na 5 jaar afwezigheid, is Peking Express opnieuw terug met een nieuw seizoen op Net5! Zes koppels, drie Nederlandse en drie Belgische racen door Cambodja, Laos en Vietnam om als eerste liftend over de eindstreep te komen. De kandidatengroep is een uiteenlopende groep mensen waaronder twee politieagentes, de Mooi-boys, de tortelduifjes en broer & zus.

In Peking Express moeten de koppels met slechts 1 euro per dag overleven en zo snel mogelijk op de volgende bestemming zien te komen. Ze liften door de landen heen en zijn aangewezen op de gastvrijheid van de bevolking als het gaat om een slaapplaats en eten. Elke ronde mogen de twee teams die als eerste aankomen op de tussenstop een proef spelen voor een amulet ter waarde van 2500 euro. Deze worden verzilverd wanneer ze ook daadwerkelijk de race winnen.
[Nieuws]
  • Vanaf 3 april 2017 om 20.30 uur start een nieuw seizoen van Peking Express op NET 5. Dit keer wordt er door Cambodja, Laos en Vietnam geracet.
     

Wij doen er alles aan om pekingexpress.org zo up to date mogelijk te houden. Het kan echter voorkomen dat door de grote toestroom aan informatie, deze niet direct online te vinden is. Wij vragen hiervoor jullie begrip