Auteur Topic: Lees dit voordat je hier berichten post!  (gelezen 4554 keer)

Offline n@ncy

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Lees dit voordat je hier berichten post!
« Gepost op: 18-02-2007, 16:11:43 »
Berichten plaatsen

Om het lezen van berichten op dit forum nog gemakkelijker en plezieriger te maken heeft PekingExpress.org een aantal regels om de overzichtelijkheid te vergroten.

Op dit forum alleen serieuze 'Peking Express' zaken.
Een groot aantal bezoekers is vooral geïnteresseerd in discussies over 'Peking Express'. Om het hen makkelijk te maken zijn er verschillende fora gemaakt. Op die manier wordt het bespreken van de serie gescheiden gehouden van alle andere zaken. Dit forum is alleen voor discussies en bespreking van zaken die te maken hebben met Peking Express. Aan de linkerkant van deze pagina in het Info Center zie je links staan naar andere dochtersites van RealityNet. Hier worden andere realityseries besproken. Op de forum index pagina kan je verschillende niet programma gebonden fora zien. Het huiskamerforum en de relaxhoek zijn veel algemener van opzet en hebben daarom veel minder beperkingen.

Verzin logische titels.
Een titel als 'Is dit jullie wel opgevallen?' geeft totaal niet weer waar een topic over gaat. 'De opdracht waarbij een bed gewonnen kon worden' is veel duidelijker.

Blijf on-topic.
Het is erg vervelend om een topic door te lezen dat afwijkt van het onderwerp waar het oorspronkelijk voor bedoeld was. Probeer er dus voor te zorgen dat je reacties op een topic altijd in lijn zijn met de titel en het eerste bericht van een topic

Maak niet onnodig nieuwe topics aan.
Kijk voordat je post of er wellicht al een topic bestaat waar je jouw informatie als aanvulling kunt posten

Plaats alleen reacties die iets aan de discussie toevoegen.
Niets is zo frusterend als door een topic te moeten bladeren met een hoop zinloze reacties

Respecteer iedereen.
Iedereen komt hier voor de fun. Ga daarom respectvol met elkaar om en kwets niemand (dus ook geen kandidaten). Lees eventueel de Algemene gedragsregels eens door!

Waar nodig zullen berichten door de moderators worden ingekort, verwijderd, verplaatst of afgesloten.


Veel plezier op het PE-forum  ::zwaai::
je kunt tegenwoordig zoveel worden, dat ik maar gewoon blijf wie ik ben...