Auteur Topic: Lees dit voordat je hier berichten post  (gelezen 7789 keer)

Offline D*N

  • Aanspreekpunt Spellenforum & Bestemming X, Winnaar ER Pool 2014
  • Global Moderator
  • *****
  • Geslacht: Man
  • I'm the bad guy, d˙h
Lees dit voordat je hier berichten post
« Gepost op: 28-03-2017, 00:55:30 »
Welkom op het board van Peking Express 2017.
Om het lezen van berichten op dit forum nog gemakkelijker en plezieriger te maken heeft RealityNet een aantal regels om de overzichtelijkheid te vergroten.

Op dit forum alleen serieuze "Peking Express 2017" zaken.Een groot aantal bezoekers is vooral ge´nteresseerd in discussies over "Peking Express 2017". Om het hen makkelijk te maken zijn er verschillende fora gemaakt. Op die manier wordt het bespreken van de serie gescheiden gehouden van alle andere zaken. Dit board is alleen voor discussies en bespreking van zaken die te maken hebben met Peking Express 2017. Aan de linkerkant van deze pagina in het "Info Center" zie je links staan naar andere dochtersites van RealityNet. Hier worden de meeste realityseries besproken. Op de forum index pagina kun je verschillende niet programma gebonden fora zien. Het huiskamerforum en de relaxhoek zijn veel algemener van opzet en hebben daarom veel minder beperkingen.

Verzin logische titels.Een titel als 'Is dit jullie wel opgevallen?' geeft totaal niet weer waar een topic over gaat. "De opdrachten uit aflevering 1" is veel duidelijker.

Blijf on-topic.
Het is erg vervelend om een topic door te lezen dat afwijkt van het onderwerp waar het oorspronkelijk voor bedoeld was. Probeer er dus voor te zorgen dat je reacties op een topic altijd in lijn zijn met de titel en het eerste bericht van een topic

Maak niet onnodig nieuwe topics aan.
Kijk voordat je post of er wellicht al een topic bestaat waar je jouw informatie als aanvulling kunt posten

Plaats alleen reacties die iets aan de discussie toevoegen.
Niets is zo frusterend als door een topic te moeten bladeren met een hoop zinloze reacties

Respecteer iedereen.
Iedereen komt hier voor de fun. Ga daarom respectvol met elkaar om en kwets niemand (dus ook geen kandidaten). Lees eventueel de Algemene gedragsregels eens door!

Niet spoileren
Mocht je op welke wijze dan ook enige info hebben die iets verklapt over het verloop van het spel, post dit dan svp in het Spoilertopic. Buiten dit topic liever geen spoilers plaatsen, alleen als het echt noodzakelijk is kan het eventueel door gebruik te maken van de spoiler-tags.
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Het is voor anderen gewoon heel erg jammer om dingen al van tevoren te weten, dat bederft het kijkplezier.
Waar nodig zullen berichten door de moderators worden ingekort, verwijderd, verplaatst of afgesloten.

Veel plezier op het board van Peking Express 2017!  ::zwaai::
« Laatst bewerkt op: 9-10-2018, 23:11:54 door D*N »
And if there is a God they'll know why it's so hard,to be human