Auteur Topic: Aflevering 11  (gelezen 34325 keer)

Offline Rens1

  • Forumlid
Re: Aflevering 11
« Reactie #40 Gepost op: 20-05-2008, 13:40:50 »
Mark en Marlinde 4 life!! ::bravo::

Offline garco

  • Forumlid
Re: Aflevering 11
« Reactie #41 Gepost op: 20-05-2008, 20:56:04 »
Weer een aantal dingen die me opvielen.

De pickup (!) van Marion en Dominque ging tanken. Ze stappen eruit om een nieuwe lift te vinden na het debâcle hier: Daihatsu

Ze gaan in een andere auto verder. Even later worden ze ingehaald door een Toyota Land Cruiser (GEEN pickup) en dat zou dan de auto zijn die zojuist getankt heeft en waar ze uitgestapt zijn. In de verte zie je de auto verdwijnen om de bocht (helaas geen screenshot voorhanden op dit moment). Deze Toyota Land Cruisers (dit type: Land Cruiser zijn echter de crew-auto's van Peking Express. Die zit er dus gewoon ingemonteerd met een dom verhaaltje erbij. We worden weer genept!!! :) Let maar eens op deze witte Jeeps, je ziet ze overal als je erop let!

Offline carolien1988

  • Forumlid
Re: Aflevering 11
« Reactie #42 Gepost op: 21-05-2008, 12:28:01 »
klopt alles wordt genept. is niks voor niks dat mark en marlinde zoveel geluk hebben!!
 en dat zullen ze dan HELAAS in de finale ook wel hebben.
We zullen het vanavond zien.

Offline KD.

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Make ONDERTITELS great again!
Re: Aflevering 11
« Reactie #43 Gepost op: 21-05-2008, 13:26:03 »
Het is één groot complot! Er zijn nooit mensen op de maan geweest! George Bush heeft hoogstpersoonlijk het WTC opgeblazen! Elvis Presley leeft nog altijd, alleen noemt hij zich tegenwoordig Bassie de Clown!

Natuurlijk wordt er in PE geknipt en verkeerd geplakt, zoals garco zegt. Maar om nou te suggeren dat Mark en Marlinde de finale in geknipt en geplakt zijn, gaat wel een beetje ver. ::)
En waarom zijn de successen die Mark & Marlinde geboekt hebben zogenaamd gebaseerd op geluk en de successen van Peter & Veronique niet?
Overigens ben ik van mening dat de ondertitels niet vernietigd hadden moeten worden.

Offline honeymaker

  • Forumlid
Re: Aflevering 11
« Reactie #44 Gepost op: 22-05-2008, 11:53:36 »
Natuurlijk wordt er in PE geknipt en verkeerd geplakt, zoals garco zegt.

Dat lijkt me bij zo'n enorme productie inderdaad ook niet meer dan logisch. Roos beschrijft de 'onmogelijkheid' van de montage ook in haar blog:

Citaat
Jappen is een groot vakman, nog net geen 40 en hij ziet eruit als een verstrooide professor. We hebben samen alle Peking Expressen doorstaan en op de laatste opnamedag van elke reeks praten wij altijd uitgebreid na over de afgelopen reeks. Welja, om eerlijk te zijn: eigenlijk steek vooral ik een monoloog af en hij luistert. Hij omschrijft zijn job op een leuke manier. Hij is monteur, en moet dus de hele dag kiezen tussen beelden. Hij plakt die beelden aan elkaar zodat het een mooi verhaal wordt en dat moet je niet onderschatten, dat is een serieus werk: per aflevering zijn er vaak meer dan 300 tapes met 45 minuten beeldmateriaal en dan moet je daaruit als monteur een verhaal zien te vertellen van amper 45 minuten. Jappen kiest dus de hele dag tussen verschillende beelden, hij moet ook heel wat mooie beelden laten vallen en als hij 's avonds thuiskomt en zijn vrouw hem vraagt: 'Wat wil je eten?', antwoordt hij gewoon: 'Doe maar iets!'

Het hele blog van Roos over de Revolutieroute vind je trouwens hier. Erg leuk om te lezen!