Auteur Topic: RESPECT  (gelezen 9335 keer)

Offline Anne Marijke

  • Forumlid
  • Klaar imiteert Gollum maar weer eens!
Re: RESPECT
« Reactie #20 Gepost op: 4-04-2006, 20:35:21 »
Nou inderdaad, dat vind ik ook! Mensen hou je respect eens een beetje zeg!

Offline koekoe

  • Winnaar pool Oberon 2005, Expeditie Robinson 2009 én 2011
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: RESPECT
« Reactie #21 Gepost op: 4-04-2006, 21:36:42 »
Bump.

Ik ben het helemaal met je eens Marco. Het valt me nu heel erg op dat bezoekers hier (voornamelijk op Lien) beginnen te schelden met 'kutwijf' en 'adhd-wijf' (dit niet alleen bij Inge & Lien, ook wel bij Jimmy & Amir, maar daar is het veel minder). En ook lees ik reacties dat ze hun neer willen schieten. Waar slaat dat op? Het is en blijft reality-tv, zo erg is het nou ook weer niet! Ik vraag me af waarom mensen zich er zo druk om maken.

Kijk dat je een koppel stom of irritant vindt oke, dat mag zeker weten, maar dat je ze neer wilt knallen of helemaal gaat uitschelden.. waar gaat dit over vraag ik me dan af..
Helemaal mee eens Evenstar,k*twijf vind ik zeker niet kunnen(ik heb het zééééééééééééér duidelijk gemaakt tijdens een bep. programma in Zuid Afrika  ;) ;) )
Maar afknallen en "ze mogen verdrinken" ? komaan,sommige mensen gaan wel erg ver.
Vorige week heb ik(van een bepaald persoon van een bepaald reality-programma een berichtje gekregen dat zij af en toe nog eens samenkomen)terwijl op TV het leek alsof ze elkaar rauw lustten!!!
De makers van reality-TV zijn gewoon op sensatie uit;de kijkcijfers he.
Neem nu Temptation Island,voor zover ik weet zitten er al zeker (ik hou het netjes) 2 meisjes van lichte zeden bij,een Vlaamse,en Rebecca Loos,meer uitleg hoeft niet zeker?

Offline Ninka

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • Yvon, Milouska, ...
Re: RESPECT
« Reactie #22 Gepost op: 4-04-2006, 23:46:38 »
(…)

EN BEN IK DAN WERKELIJK DE ENIGE DIE ZICH ECHT KAPOT ERGERT AAN DIE IRRITANTE STEM VAN DIE WENDY?!?!?!?!?!

Van mij mogen zij er meteen uit! ::joehoe::

(…)

Dat die bejaarde en zijn schoondochter eruit zijn vind ik net goed: meeliften op de kennis van anderen maar als het je uit komt er zelf weer even vandoor gaan... Vorige week werd het me al duidelijk dat zij van twee walletjes willen eten. En O o o wat hebben ze  toch leuk oog voor de natuur!  >:D

Wat mij betreft mogen Yves en Wendy eruit! Stelletje profiteurs! ::zwaai::

En in dit topic:

Nou inderdaad, dat vind ik ook! Mensen hou je respect eens een beetje zeg!


??? ??? ???    ::niet-ok::
« Laatst bewerkt op: 5-04-2006, 00:03:11 door Ninka »
Mollen in Japan...

Offline mapel

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • Ach,.. ik ben er nog wel eens hoor!
Re: RESPECT
« Reactie #23 Gepost op: 5-04-2006, 00:13:03 »
Je mag best je mening geven hoor Ninka, en dan is het soms moeilijk om uit te maken wat wel kan en wat niet. De bewoordingen van Anne Marijke kunnen wel, hoewel het een mening is die gebaseerd is op wat je ziet op TV en misschien niet al te genuanceerd. Maar wij allemaal moeten het doen met de beelden die we voorgeschoteld krijgen. Het is wat anders als er werkelijk met de vreselijkste scheldwoorden wordt gestrooid of dat er kandidaten de meest akeligste ziektes en dood en begraven worden gewenst. :)
Begrip en respect hebben voor elkaar voorkomt oorlog....

Offline Ninka

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • Yvon, Milouska, ...
Re: RESPECT
« Reactie #24 Gepost op: 5-04-2006, 19:32:33 »
Het is wat anders als er werkelijk met de vreselijkste scheldwoorden wordt gestrooid of dat er kandidaten de meest akeligste ziektes en dood en begraven worden gewenst. :)

Mja, daar heb je gelijk in. Maar ik hou het het liefst nóg wat netter ;)
Mollen in Japan...

Offline Faizz

  • Forumlid
Re: RESPECT
« Reactie #25 Gepost op: 5-04-2006, 20:53:31 »
Mja, daar heb je gelijk in. Maar ik hou het het liefst nóg wat netter ;)

Zitten we in de kerk dan of zo? Kijk, je hoeft mensen niet gelijk te vergelijken met wandelende vleesboompjes maar iemand af en toe n's kritisch benaderen wegens asiociaal gedrag vind ik nou juist nou net het mooie van een forum! Met alle respect natuurlijk :) Als je met je kop op televisie wilt dan moet je ook niet huilen achteraf als mensen je op je gedrag afrekenen. Niemand heeft natuurlijk gezegd dat je je in den beginne al moest opstellen als een duitse toerist op vakantie in Azie...  ::bravo::

Offline Zartan

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • I am smarter than the average bear...
Re: RESPECT
« Reactie #26 Gepost op: 5-04-2006, 23:35:21 »
Je moet wel echter realistisch blijven. Met al dat geknip en geplak kunnen we de deelnemers zo een bepaald stempel geven die misschien niet helemaal met de werkelijkheid.
In life you have to do a lot of things you don't f*ing want to do. Many times, that's what the f* life is... one vile f*ing task after another.

Offline laurantje

  • Forumlid
Re: RESPECT
« Reactie #27 Gepost op: 6-04-2006, 01:50:06 »
faizz, dat is wijs van u. Dit forum is er volgens mij om een opinie te vormen. Alle koppels zijn uniek en die verscheidenheid maakt peking express juist zo boeiend. iedereen kan zijn favoriete deelnemsers kiezen en daar zijn support voor uiten op dit forum. En iedereen kan zijn mening geven over zijn mindere favorieten. Dit forum is echt demokratisch en top.