Realitynet - Realitynet.org

Oudere seizoenen => Peking Express => Peking Express 2008 => Topic gestart door: Thomasd op 30-05-2008, 13:41:55

Titel: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: Thomasd op 30-05-2008, 13:41:55
Weet er al iemand of er volgend jaar een nieuw seizoen komt? Ik dacht dat Art zei dat het voorlopig het laatste seizoen was, maar hij schijnt ook gezegd te hebben dat "hij niet weet waar het zich volgend jaar af zal spelen". Wie weet meer?
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: Swifty op 30-05-2008, 14:36:16
Daar is in dit topic (http://www.pekingexpress.org/forum/index.php?topic=31998.0) al wat over gezegd. Niemand weet het nog denk ik...
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: Thomasd op 30-05-2008, 19:59:57
Ja klopt, maar ik dacht, misschien is het handiger om er een apart topic over te starten! is duidelijker...
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: Thuisblijver op 7-06-2008, 23:57:38
Bij deze reizigers op de site staat wel wat info !! Ga naar deze pagina (http://www.edwinenmartine.com/joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=62&Itemid=71) en scrol een eind door tot je de pekingexpresvlag op de foto ziet.

 ::zwaai::
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: honeymaker op 8-06-2008, 11:55:22
Bij deze reizigers op de site staat wel wat info !! Ga naar deze pagina en scrol een eind door tot je de pekingexpresvlag op de foto ziet.

 ::zwaai::

Humor! Om even van deze website te quoten:
Citaat
In Yekaterinburg zijn echter niet zoveel bezienswaardigheden als in bijvoorbeeld Moskou of St. Petersburg. Het wordt dus weer een Kathedraal. In deze Kathedraal is een speciale ruimte ingericht met foto’s en relikwieën van de laatste Tsarenfamilie die hier in Yekaterinburg zijn vermoord. Buiten bij de kerk staat een verkoopkraam waar ze strak opgerolde knieperties blijken te verkopen. Als ze op zijn en ik even bij een uitkijkpunt sta valt mijn oog plotseling op een vlag. ‘ Martine, Martine kom vlug’ roep ik.’ Moet je zien wat daar staat’. Martine komt aangesjokt en heeft zoiets van:’ wat kan er nou zo belangrijk zijn dat ik snel moet komen kijken’. ‘ Daar wijs ik’. En dan ziet zij het ook. De Peking Express vlag !!! ‘Aahh kom kijken’ roept ze en we rennen naar beneden. Daar zijn een camera en geluidsman net opnames aan het maken van een Spaans sprekende presentatrice. Het blijken opnames voor de eerste Spaanse editie van het programma. Ik maak wat foto’s van Martine bij de vlag en vraag of de presentatrice ook even met ons op de foto wil voor op onze website. Dat is geen probleem en we kletsen wat met haar over het programma. Als we zeggen dat we uit Nederland komen begint de geluidsman plots Vlaams tegen ons te praten. Hij en de cameraman blijken uit Antwerpen te komen en zijn door de Spanjaarden ingehuurd om aan het programma mee te werken. De reden is dat ze al veel ervaring hebben met het programma. Het is al hun vijfde Peking Express. Ze hebben o.a. de laatste serie voor de Nederlandse TV geschoten in Mexico, Nicaragua en Venezuela. We krijgen te horen dat het niet waarschijnlijk is dat het programma nog een keer te zien zal zijn in Nederland, iets waar Martine natuurlijk niet zo blij mee was. Mocht het nog een keer op de buis komen dan waarschijnlijk met wat BN-ers.

Een bevestiging dus van waar ik al bang voor was. Kanakna boert internationaal ineens goed met het format (aangezien ze waarschijnlijk ook een Celebrity Express voor de VS gaan maken). Jammer dat Nederland & België er waarschijnlijk geen brood meer in zien  :\'(
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: KD. op 8-06-2008, 12:15:31
 :( :( :( :( :( :( ::niet-ok:: ::niet-ok:: ::niet-ok:: :\'(

Dan kijk ik wel of ik me nog in kan schrijven voor de Franse PE.

Edit: Niet dus.... :( :( :(

Citaat
Chaque équipe doit compléter à la main et retourner le dossier de candidature dans
la même enveloppe, en l’accompagnant de photos* (portrait et en pied),
avant le vendredi 09 mai 2008 à l’adresse suivante :
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: honeymaker op 9-06-2008, 17:30:11
Wordt dit soms de vervanging van Peking Express? Het Vlaamse productiehuis Kanakna (producent van ondermeer Peking Express) zoekt kandidaten voor een gloednieuw programma:

Citaat
Kandidaten gezocht voor Mercator  (BE)
Ben jij reislustig, nieuwsgierig, creatief en sociaal? Heb je een gezonde interesse voor andere culturen en steden?

Zie je het helemaal zitten om een bijzonder avontuurlijke reis met een zeilschip te maken?

Ben je ouder dan 18 jaar en kan je je vrij maken van 16 september tot en met 31 oktober 2008?

Als je op alles volmondig 'Ja!' kan antwoorden, dan ben je wellicht een geschikte kandidaat voor 'Mercator', een gloednieuw en spannend spel- en reisprogramma voor één!

Zie hier voor details (http://www.kanakna.com/?p=vacancies&region=BE). Jammer dat ik geen Belg ben. Als ik ergens aan mee mee zou willen doen, dan is het dit wel. Hoewel ik in die periode helemaal niet kan, trouwens..... Overigens doet het me denken aan dit nieuwsbericht:

Citaat
Harry de Winter gaat het omvangrijke project De reis van de Beagle leiden voor de VPRO. Hierin staat de reis van dit gelijknamige marineschip met Charles Darwin en zijn crew aan boord (1831) centraal. Dat zegt hij bij Spreekbuis. De VPRO gaat met een zeilschip dezelfde reis maken, wat volgens De Winter een boeiend programma oplevert. “Er zit ook een maatschappelijke lijn in. Er zitten per slot van rekening zo’n vijftien mensen een jaar lang samen aan boord. Ook dat is een verhaal.”

“Het wordt een programmaserie met een stuk of zes verhaallijnen“, zegt De Winter. “Natuurlijk in de eerste plaats een verhaallijn over de wetenschappelijke ontdekking- en van Darwin, maar ook een maatschappelijke lijn, en zelfs een soapelement.”

De reis van de Beagle is een groot project. Met het gelijknamige Britse marineschip bevoer Charles Darwin vanaf 1831 gedurende vijf jaar de wereldzeeën, een periode die de basis zou leggen voor zijn latere evolutietheorie, vervat in On the Origin of Species. Het is de bedoeling dat de VPRO met een zeilschip (De Oosterschelde) dezelfde reis gaat maken, dus startend in Devonport, nabij Plymouth, en van daaruit naar de kusten van Zuid-Amerika en de Falklandeilanden. Vervolgens via de Galápagoseilanden, Australië en Zuid-Afrika weer terug naar Engeland.

Het project, dat naar schatting vier miljoen euro zal kosten, moet in 2009, wanneer Darwins reis twee eeuwen geleden is, op de tv komen, als opvolger van In Europa van Geert Mak. Ook voor De reis van de Beagle heeft de VPRO weer een eminent verteller weten te vinden in de persoon van de bioloog Midas Dekkers.

Het project is deze week voorgelegd aan het netmanagement van Nederland 2.
Bron: http://www.mediacourant.nl/?p=4944

Zou dit hetzelfde programma zijn en wederom een samenwerking tussen de Nederlandse en de Vlaamse televisie? Aangezien de VPRO in samenwerking met Kanakna ook de serie 'Van Dis in Afrika' heeft gemaakt en Mercator op de publieke zender Één gaat worden uitgezonden, zou het me niet verbazen, wanneer dit één en hetzelfde programma is. Wel vreemd dat ze geen Nederlandse kandidaten vragen dan......
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: KD. op 9-06-2008, 17:42:51
Citaat
Kandidaten gezocht voor Mercator  (BE)
Ben jij reislustig, nieuwsgierig, creatief en sociaal? Heb je een gezonde interesse voor andere culturen en steden?
Ja, ja, ja, ja. Ja! ::jaja:: :D

Citaat
Zie je het helemaal zitten om een bijzonder avontuurlijke reis...
Jaa! :D :D

Citaat
... met een zeilschip te maken?
Neeeeeee!  :( :( :( ::ohno:: ::ohno:: ::ohno:: ::ohno::\
Daar heb ik écht geen zin in! ::ohno:: :( Geef ons gewoon nog een jaar Peking Express! ::jaja:: ::jaja:: ::jaja::
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: xj900s op 12-06-2008, 06:59:42
Zojuit gelezen op site van NET5 bij meest gestelde vragen:
Wanneer is de nieuwe reeks van Peking Express weer te zien?/Kan ik me nog opgeven?

Het is momenteel niet mogelijk om je op te geven voor een nieuwe reeks. Het is nog niet bekend of er een nieuwe reeks van het programma komt.


Dus nu maar hopen dat er nog een reeks komt.
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: WIDMJokertje op 15-06-2008, 11:35:46
Het kan dus nog wel!  ;D
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: Thomasd op 16-06-2008, 13:04:37
daar hopen we dan vol op, hopen dat de slechte kijkcijfers pe niet de nek omdraaien... Misschien is een handtekeningenactie een idee?
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: Fossiel op 17-06-2008, 00:01:53
daar hopen we dan vol op, hopen dat de slechte kijkcijfers pe niet de nek omdraaien... Misschien is een handtekeningenactie een idee?

Ze kunnen aan de kijkcijfers al zien hoeveel mensen van het programma houden. Net of het dan helpt dat we dat ook nog met handtekeningen laten zien...
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: 8berg op 17-06-2008, 09:17:06
'k heb ditzelfde onderwerp met oud-deelnemers aangesneden.
De meningen zijn verschillend. conclusie is steeds dezelfde kijkcijfers bepalen!!!
als er een handtekening-actie komt doe ik mee!
rinck
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: loesloes op 17-06-2008, 23:04:37
Ik ben vast niet de enige kijker geweest die aan NET5 liet weten dat ze elke afl op tv moeten herhalen binnen dezelfde week om kijkers te trekken. Grappig genoeg gingen ze dit jaar voor 't  eerst zelf alle afl on-line zetten via hun website. Ik kan me indenken dat ze daar een teller aan hebben gezet om die belangstelling te meten. En als VT4 wel positief is om samen door te gaan, durf ik hoop te koesteren voor 2009. Loes
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: 8berg op 20-06-2008, 16:15:43
Ik ben vast niet de enige kijker geweest die aan NET5 liet weten dat ze elke afl op tv moeten herhalen binnen dezelfde week om kijkers te trekken. Grappig genoeg gingen ze dit jaar voor 't  eerst zelf alle afl on-line zetten via hun website. Ik kan me indenken dat ze daar een teller aan hebben gezet om die belangstelling te meten. En als VT4 wel positief is om samen door te gaan, durf ik hoop te koesteren voor 2009. Loes
::regenboog::hé Loes, ik hoop met je mee
te gek hoor dat je als kijker je mening niet alleen geeft maar ook nadrukkelijk laat weten. Verder zou je het programma korter kunnen maken en weer in het weekend laten zien!!!, ja toch
rinck
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: stressie mama op 2-09-2008, 19:37:32
::regenboog::hé Loes, ik hoop met je mee
te gek hoor dat je als kijker je mening niet alleen geeft maar ook nadrukkelijk laat weten. Verder zou je het programma korter kunnen maken en weer in het weekend laten zien!!!, ja toch
rinck
Hey Allen
wel echt gelezen vorige week .Er zou toch een niuewe peking express komen ::ok:: waar en wanneer juist is nog niet bekend en de kandidaten moetn er ook nog komen natuurlijk ::rofl::
dus dat is toch al een begin
afwachten  dus
groetjes aan allen ::zwaai::
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: KD. op 2-09-2008, 20:23:35
Waar heb je dat gelezen?!  ::oink:: ::hyper:: :D
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: stressie mama op 9-09-2008, 07:43:16
Waar heb je dat gelezen?!  ::oink:: ::hyper:: :D
Goeie morgen
in een belgische bijlage van de krant een week of 3 geleden.
Het stond er duidelijk in
dus duimen maar e ::ok:: ::zwaai:: 
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: Pierce_Brosnan op 19-09-2008, 02:12:14
Peking Expres is niet opgenomen in de programering 2008-2009,dus mocht het komen dan misschien in de programering 2009-2010 met het programma ergens in September 2009 en opnames begin Januari 2009 of zo.

Bv Zwisterland / Oostenrijk zou wel wat zijn als ze is aan een koud land denken. Maar een jaartje (of 2 ) ff niet heb ik niks op tegen. Als er ook geen Wie is de Mol komt in 2010 vind ik dat ook niet erg.

Net 5 zou ook een nieuwe reeks For Bojard kunnen maken voor 2010 en mij part 5 Nederlanders vs 5 Belgen aka Art vs Roos. In plaats van tegen een soort beul te spelen speel je gewoon tegen je mede kanidaat van het andere land. Daarnaast bij het geld verzamelen je tijd kan afspelen bij het andere land door vragen te beandwoorden over het hele spel.
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: loesloes op 24-09-2008, 14:47:32
Ik heb Fort Boyard altijd heel leuk gevonden en het zelfs zonder dat ik het goed kon verstaan een tijdje op tv5 zitten te bekijken. En ik denk dat ze in Nederland en België helemaal vergeten zijn dat het vroeger een groot succes was op tv. Andere programma's worden wel opnieuw opgenomen van oude successen. Wie gaat de tvlui wakker schudden? Loes
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: honeymaker op 4-10-2008, 15:31:58
Peking Expres is niet opgenomen in de programering 2008-2009,dus mocht het komen dan misschien in de programering 2009-2010 met het programma ergens in September 2009 en opnames begin Januari 2009 of zo.

Dat moet inderdaad sowieso het geval zijn, aangezien er nog steeds geen kandidaten gezocht worden. Misschien willen ze het format een jaar in de ijskast zetten (zoals bij Wie is de Mol gebeurd is), zodat het straks weer fris op de zender kan komen. Of misschien willen ze in een volgend seizoen wel groter uit gaan pakken om het programma een nieuwe impuls te geven. Misschien een soort The Amazing Race meets Peking Express? Het liftconcept en overnachten bij de lokale bevolking, maar dan in meerdere landen?
Nu de producent zo goed boert in het buitenland met het format van Peking Express hebben ze misschien ook meer middelen om het uit te breiden. Trouwens erg apart hoe de Moskou-Peking-route in andere landen op de buis wordt gebracht. De Spanjaarden doen het toch iets anders dan de Nederlanders/Belgen:

http://www.youtube.com/watch?v=dPtRMDR_HUg

Toch komen die Drumtower, kamelen, raft, trein, Chinese muur etc. me allemaal wel bekend voor :D.
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: loesloes op 4-10-2008, 20:38:06
gave promo, verder versta ik er niks van. ik kan me geen kamelen herinneren bij de ned. PE. Loes
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: honeymaker op 5-10-2008, 00:05:51
Ik vind persoonlijk 'onze' versie mooier. Bij de Spanjaarden lijkt het, op basis van de intro, ook minder om de koppels te gaan, aangezien die niet eens in de intro zitten.

ik kan me geen kamelen herinneren bij de ned. PE.

Niet? Het is ook al een tijdje geleden. Reinier & Clarinca, Jeske & Elias en Hans & Rani trokken in het allereerste seizoen met een kameel door de Gobi-woestijn, waarbij de kameel van Hans & Rani er op een gegeven moment met hun bagage vandoor ging en zij bijna hun paspoorten kwijt raakten.

Reinier & Clarinca
(http://www.realitynet.org/images/pe/afleveringsverslag9/9-7.jpg)

Hans & Rani
(http://users.telenet.be/jelledv/blog/attach/vv10-10.jpg)
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: Marijee op 23-10-2008, 01:16:49
Zeeeg, ik had een vraagje. ALS er ook nog maar een PE komt, wil ik me er graag met een vriendin voor opgeven. Máár wij vroegen ons af wat de minimumleeftijd was? :o Want ik weet dat die bij ER op 18 ligt, maar wij konden ons niemand van 18 herrineren (of we hebben ze ouder geschat ;) ). Is dat misschien vanwege de grote verantwoordelijkheid die jezelf, maar ook de cameraploeg etc. hebt hoger? Want ergens konden we er ook wel inkomen dat twee duidelijk buitenlandse meisjes (ervanuitgaand dat het in een Zuid-Amerikaans of Aziatisch land op wordt genoemen) waarvan ééntje ongelooflijk blond (denk Anja en Nancy en dan nóg iets blonder :) ) het best wel gevaarlijk kan zijn in dat soort landen, omdat je zo opvalt.

Nou allereerst hopen dat er nog een serie komt, maar iemand verder enig idee?  :D

Het speelt trouwens wel een beetje tegen dat Art nou ook al Return to sender doet hè :( Als hij dat niet deed, was er misschien nog wel een grotere kans dat PE weer terugkwam..
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: KD. op 23-10-2008, 08:53:22
18 is inderdaad de minimumleeftijd, maar zoals je zelf al zegt zullen ze niet zo snel twee mensen (en al helemaal niet twee meisjes) van 18 mee laten doen, denk ik.
Volgens mij was Jorien 19 tijdens PE (Rinck?), maar die reisde dus met haar vader.

Bovendien is je kans om je te onderscheiden sowieso al nihil. Er zijn natuurlijk heel veel mensen zoals jij die zich direct op hun 18e opgeven. En gewone 'vriendinnen' halen het ook al nooit. Daarmee val je niet op in de selectie.
Misschien als je een heel opvallend uiterlijk hebt, met allemaal piercings en tattoos en een maf kapsel, dan kun je hun aandacht nog trekken.  ;)
Maar als ze alleen twee blonde meisjes van 18 zien, die 'slechts' gewoon vriendinnen zijn (en niet tweelingzusjes of iets dergelijks), ben je volgens mij kansloos.
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: stressie mama op 13-01-2009, 15:38:42
Ik heb Fort Boyard altijd heel leuk gevonden en het zelfs zonder dat ik het goed kon verstaan een tijdje op tv5 zitten te bekijken. En ik denk dat ze in Nederland en België helemaal vergeten zijn dat het vroeger een groot succes was op tv. Andere programma's worden wel opnieuw opgenomen van oude successen. Wie gaat de tvlui wakker schudden? Loes
goede middag
het zal wachten worden er komt zeker geen peking express VI gelezen in de krant (belgische) heden ::ohno::
misschien volgend jaar hopelijk
crisis ::zwaai::
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: Megan op 5-05-2009, 13:51:48
Afgelopen zaterdagmiddag lag ik te zappen en toen kwam PE voorbij. De serie met Yves en Wendy enzo. Volgens mij de eerste aflevering, want er zaten vrij veel kandidaten in. Waaronder Lut en Chris en ook die 2 dames, waarvan de één ADHD had. De Mekong route was het ::tandpastasmiley:: Was best leuk om weer te zien, ik denk dat ik de hele serie weer ga volgen, was best een serie met 'vuurwerk' herinner ik me ::)
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: Vieffan op 5-05-2009, 15:06:53
Al het hele jaar zijn er constant herhalingen. Heb een serie zelfs twee keer voorbij zien komen. Het begon geloof ik met VIP  ergens vorig jaar  en toen dit jaar zag ik die nog eens.
Titel: Nieuwe Peking Express?
Bericht door: Marmara op 15-05-2009, 01:39:15
Komt er nog een nieuwe Peking Express? Zo een fantastisch show mogen ze niet stoppen vind ik. Tis gewoon de spannendste en interessantste show ooit + tis dan ook nog made in Belgium&Holland. :D
Ik kan niet wachten :D
Titel: Re: Nieuwe Peking Express?
Bericht door: Megan op 15-05-2009, 05:43:52
Nee, dit jaar niet iig, voor zover ik begrepen heb. Maar wie weet... miss wel volgend jaar, dat zou leuk zijn idd :)
Titel: Re: Nieuwe Peking Express?
Bericht door: koekoe op 16-05-2009, 09:03:42
Nee, dit jaar niet iig, voor zover ik begrepen heb. Maar wie weet... miss wel volgend jaar, dat zou leuk zijn idd :)
Een weetje. Yves en Wendy en Inge en Lien(de vuurtoren en het ADHD meisje) zijn ondertussen geen koppel meer.Dat heb ik zojuist in een vrouwenblaadje gelezen.  :-[
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: Vieffan op 16-05-2009, 20:41:04
Inge en Lien zijn al heel lang niet meer samen. Al bij de laatste afleveringen was te zien dat ze niet meer samen zijn.
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: hurricane op 27-05-2009, 20:15:15
Yves en Wendy begonnen die serie toch ook al als ex-partners?
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: Vieffan op 27-05-2009, 20:23:10
volgens mij niet, hoor.
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: xj900s op 30-05-2009, 10:03:00
Hoi, hoi

Yves en Wendy zijn idd begonnen aan de race toen ze al geen relatie meer hadden.
En dat van Inge en Lien was ook te zien in de aflevering van PE waarin er terug werd geblikt op alle seizoenen van PE. Inge en Lien zouden gaan trouwen, maar dat is er nooit van gekomen.

En laat het nieuwe seizoen van PE maar komen.
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: hurricane op 30-05-2009, 21:10:17
Ja ze zouden toen beide dames opzoeken maar alleen Inge, niet met rood haar meer, was toen van de partij.... Ach ja ik ergerde me wel aan ze, maar eigenlijk maakten ze die serie ook weer een stuk leuker...
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: Sarah70 op 28-10-2009, 16:30:44
peking Express 2009 gaat niet meer lukken  ::niet-ok::
Maar .... zou 2010 nog haalbaar zijn ???  ::zon:: ::zwaaisip::
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: 8berg op 29-10-2009, 09:41:47
peking Express 2009 gaat niet meer lukken  ::niet-ok::
Maar .... zou 2010 nog haalbaar zijn ???  ::zon:: ::zwaaisip::
Nou Sarah ( ben je 50?)
lijkt me te gek hoor!
Moet wel eerlijk zeggen dat de sjeu zo langzamerhand er een beetje van af gaat.
Het concept heeft input nodig; vernieuwing.
Kijk naar ER, in't begin geweldig en nu veel herhaling van wat we al weten.
Als forumbezoeker weet je ook dat er al vele keren gesproken is over  "de best off"
of een super-PE met winnaars en verliezers. Format mogelijkheden te over.
Wat van het idee om vroegere winnaars te bezoeken en te kijken wat voor impact PE op hun verdere leven heeft gehad!!! 'k Hoor Art nog zeggen; "en wat dit met hun verdere leven gaat doen, het wordt nooit meer hetzelfde"
En misschien raar om dat uit mijn mond te horen ( en 'k was beslist geen winnaar!!) maar het klopt! ::oink::
Ideeën te over, misschien de producent(en)( KANAKNA)nog eens aanschieten. Probleem is echter altijd........juist
geld!!!
peking groet rinck ::regenboog:: ::ok::
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: Sarah70 op 29-10-2009, 15:59:28
Nou Sarah ( ben je 50?)
lijkt me te gek hoor!
Moet wel eerlijk zeggen dat de sjeu zo langzamerhand er een beetje van af gaat.
Het concept heeft input nodig; vernieuwing.
Kijk naar ER, in't begin geweldig en nu veel herhaling van wat we al weten.
Als forumbezoeker weet je ook dat er al vele keren gesproken is over  "de best off"
of een super-PE met winnaars en verliezers. Format mogelijkheden te over.
Wat van het idee om vroegere winnaars te bezoeken en te kijken wat voor impact PE op hun verdere leven heeft gehad!!! 'k Hoor Art nog zeggen; "en wat dit met hun verdere leven gaat doen, het wordt nooit meer hetzelfde"
En misschien raar om dat uit mijn mond te horen ( en 'k was beslist geen winnaar!!) maar het klopt! ::oink::
Ideeën te over, misschien de producent(en)( KANAKNA)nog eens aanschieten. Probleem is echter altijd........juist
geld!!!


Nee hoor ben nog lang geen 50, moet nog 40 worden  ::rofl::

Ik zou wel weer een "echte-ouderwetse" PE willen, dus van Moskou naar Beijing, de taalbarriere is dan volgens mij het grootst, de route geweldig mooi ! Weinig poespas eromheen, gewoon gaan !!! In de zuid-amerika versies merk je toch dat er steeds meer voorbereiding is door de kandidaten en Spaans spreken ze ook steeds vaker en ik vind dat toch minder leuk. Juist die taalbarriere maakt het echt geweldig. Heb nog wel eens de versie op TV5 gevolgd (van Moskou naar Beijing), maar helaas was er niet altijd ondertiteling en mijn Frans is niet zo goed (ook een taalbarriere, maar dan anders).

We hebben toch wel eens een aflevering gehad met een terugblik met oud-deelnemers ik kan me dat nog wel herinneren want ik heb toen die Reinier nog gezien, die was nu vader.

Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: KD. op 29-10-2009, 19:57:20
Een nieuwe PE zou fantastisch zijn, maar aub niet met met oud-deelnemers. Daarmee schrik je ook een deel van de potentiële kijkers af, namelijk degenen die het niet eerder hebben gekeken. De Strijd der Titanen van ER was qua kijkcijfers ook geen succes, net als de PE met BN'ers.

Veel liever zou ik weer een gewone 'ouderwetse' reeks zien.

Misschien dat het helpt als alle forummers hier een bericht zouden achterlaten op het gastenboek van Net 5 (http://www.net5.nl/web/show/id=124940/langid=43)?
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: Zartan op 29-10-2009, 20:15:05
Misschien dat het helpt als alle forummers hier een bericht zouden achterlaten op het gastenboek van Net 5 (http://www.net5.nl/web/show/id=124940/langid=43)?

Mijn zegen heb je alvast ^^
Kan mij niet zoveel schelen wie erin zitten, ik wil die spanning en dat muziekje terug!!!!
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: Sarah70 op 30-10-2009, 10:01:12
Mijn zegen heb je alvast ^^
Kan mij niet zoveel schelen wie erin zitten, ik wil die spanning en dat muziekje terug!!!!
Ja dat muziekje.... ik heb het zelf onder mijn fotoshow van china in het karstgebergte gezet !!!
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: BastiaanN op 31-10-2009, 11:05:35
Ik zou ook graag een nieuw seizoen zien. Ik vermoed alleen dat het best een kostbaar programma is.

Met een grove schatting van de kosten kom ik al gauw richting de 5 miljoen euro. Ik kan me voorstellen dat dat in deze tijd moeilijk op te brengen is. Het is ook niet even zo maar een bedrag dat je als fans gaat lopen inzamelen ofzo.
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: Bodejos op 31-10-2009, 11:16:30
Weet je dat zeker, dat je aan de 5 miljoen komt? WIDM is ook een heel erg duur programma, en hun budget zit rond de miljoen. Zoiets heb ik vernomen vorige week in Amsterdam.

Kan zijn dat het logistieke deel bij PE een stuk duurder is, maar wat betreft opdrachten zie ik niet zo heel erg veel verschil.
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: Vieffan op 31-10-2009, 11:34:30
maar bij PE hoeven ze dan weer niet voor het hele team brandstof te hebben en slaap plekken. :P
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: BastiaanN op 31-10-2009, 11:54:28
Ik heb geen inzicht in de budgetten, ik kan hoogstens een inschatting maken. Ik heb het volgende gedaan. In de 'making of' vertellen ze dat ze met een 100 tal man op locatie zitten en dat ze dagen van 16 uur maken. Bij mij op mijn werk rekenen we met 20.000 euro per man maand. Nu zijn wij erg duur en zijn cameramensen en reporters vast iets goedkoper, zeg de helft. Ik ben uit gegaan van 2 maanden op locatie. Aan mens uren op locatie kom ik dan uit op:

100 man x 2 (16 uur per dag) x 2 (maanden) = 400 man maanden
400 man maanden x 10.000 euro = 4 miljoen aan loonkosten

Dan tickets, cameraapparatuur en postproductie, etc.. 1 miljoen

Dan kom ik ongeveer op 5 miljoen. Het kan goed zijn dat ik er ergens mis zit, als ik echter met ons uurtarief reken moet er nog een factor 2 overheen.
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: BastiaanN op 31-10-2009, 12:01:07
Stel het kost 5 miljoen om te maken en de vorige seizoenen waren er 500.000 kijkers dan kost het programma dus 10 euro per kijker om te maken. Dat is best een hoop. Per aflevering dus bijna 1 euro per kijker.
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: Vieffan op 31-10-2009, 12:05:42
ik denk niet dat iedereen 16 uur per dag 2 maanden lang maakt.
Ik denk dat aan het begin eerst een groep is die de omgeving scout zeg maar. want volgens mij zijn de kandidaten niet 2 maanden weg. En je hebt alleen de cameramensen nodig tijdens de tijd dat de kandidaten er zijn.
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: KD. op 31-10-2009, 12:10:00
Ik denk dat ze het aantal medewerkers wel wat hebben overdreven, met 'een honderdtal'. Ik kan me nauwelijks voorstellen dat er echt zoveel mensen ter plaatste waren: wat moeten die allemaal doen?

Je hebt 8 koppels * 2 medewerkers (camera- en geluidsman) = 16
Dan nog twee extra geluids- en cameramannen voor beide presentatoren = 4
De presentatoren zelf = 2
Productie = ??? laten dat er nou eens 10 zijn
Logistieke medewerkers/ondersteunend personeel = ??? stel dat dit er 20 zijn

Dan zit je nog maar aan de 52.

O ja en inderdaad Vieffan: zodra een koppel eruit ligt, liggen ook de bijbehorende camera-mensen eruit.

Ik vraag me nu trouwens af of er wel geluidsmensen bij zijn.
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: BastiaanN op 31-10-2009, 12:27:13
Ik heb eens de aftiteling bekeken van afl. 1 van seizoen 3 en daar staan 57 namen. En dat is inclusief 9 namen post-productie. Die 100 is dus inderdaad een beetje te veel. Op die aftiteling staan echter geen lokaal personeel (zoals tolken). Dat scheelt een hoop in de kosten. Nieuwe schatting tussen de 2 en 3 miljoen euro?
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: Bodejos op 31-10-2009, 12:54:02
Ach, het komt niet op een euro, hoor. Maar om eerlijk te zijn: met enkele tonnen zit je te laag. Ik meen dat de eerste editie ook een aantal VW-Touaregs bevatte, die die corrupte Russische douane maffia in beslag heeft genomen.

Voor de rest: waar had ik het nou gelezen, dat de voorhoede van het team, plus de laatste medewerkers van het team ''fysiek'' zo'n 2000 kilometer van elkaar verwijderd waren? Dat hoeven er overigens maar 3 per plek te zijn, en als ze niet in het duurste hotel ter wereld slapen, zijn ook dat de kosten niet. Logistiek is het echter een klus die totaal niet te vergelijken is met WIDM of ER.
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: Zartan op 31-10-2009, 13:14:29
Ja dat muziekje.... ik heb het zelf onder mijn fotoshow van china in het karstgebergte gezet !!!

Haha prachtig.........dat deuntje voelt altijd vertrouwt ^^
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: 8berg op 1-11-2009, 15:28:17
Ik denk dat ze het aantal medewerkers wel wat hebben overdreven, met 'een honderdtal'. Ik kan me nauwelijks voorstellen dat er echt zoveel mensen ter plaatste waren: wat moeten die allemaal doen?

Je hebt 8 koppels * 2 medewerkers (camera- en geluidsman) = 16
Dan nog twee extra geluids- en cameramannen voor beide presentatoren = 4
De presentatoren zelf = 2
Productie = ??? laten dat er nou eens 10 zijn
Logistieke medewerkers/ondersteunend personeel = ??? stel dat dit er 20 zijn

Dan zit je nog maar aan de 52.

Hé allemaal!
volgens mij heb ik het wel al een keer laten weten dat er echt zo'n honderd personen achter en ook voor ons aan sjouwden!!!
Jullie maken een paar denkfoutjes:
* bij elk koppel zit een verslaggever (ster bij ons), cameraman ( Stein laat ie fijn zijn!), soms geluidsman ( dus niet steeds), vertaler ( vooral in China), en een chauffeur ( en in een aantal gevallen twee!)
De vertaler en chauffeurs zijn locals die ook kunnen wisselen kwa streek en land!
* vóór het circus aan gaat een bus vol met mensen die de game's voor bereiden, zeg maar zo'n 25 personen!
* achterons aan gaat een bus vol met regisseurs die per telefoon ( satteliet)de koppels volgen en de verslaggever aansturen.
* dan heb je nog een busje met directie ( Ludolf Poppe van KANAKNA, google maar eens) met gevolg en regelaars.
* ook de presentatoren hadden een klubje mensen bij zich die alles regelden
* dan nog de logistieke personen, die je al noemde!, die hotel eten ,bevoorrading, afstemming, paspoorten, inchecken etc. regelden. Volgens mij een vrouw of 5?

Bij de ranking zag je dan ook mensen die je niet eerder had gezien. Op het moment dat je dacht nou nu "ken" ik ze toch allen wel zag je weer nieuwe. Wat denk je verder van de securitieman/women die ons kwam helpen toen we door de politie werden opgepakt, ook een busje vol!
Dus uiteindelijk echt wel zo'n honderd personen. Op elke lokatie waren er , net als ik al zei, ook weer nieuwe personen.
Midden in India kwam Ernst-Paul zo ineens op de proppen, die hadden we nog niet gezien! In Bombay waren er zoineens weer totaal nieuwe personen. En op het eindfeest kwam ik na twee maanden tijd wederom nieuwe gezichten tegen.
Met andere woorden; het kost nogal wat. Daar komt bij dat het aanvangkelijk investeren was en maybe nu caschen?
groet rinck
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: BastiaanN op 1-11-2009, 18:02:54
Cashen zal het dus wel niet zijn voor de makers en NET 5. Ook een collecte onder de fans houden is geen optie, het is dus gewoon een erg duur programma.

Een reisorganisatie zal dus ook niet zo snel zo'n soort reis proberen op te zetten, wel jammer ik zou het zelf ook wel eens willen ervaren.
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: honeymaker op 1-11-2009, 18:38:19
Ik hoop eigenlijk nog steeds dat Net 5 & VT4 deze twee jaar gebruiken om te sparen voor een nog grotere Peking Express. Een soort The Amazing Race (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Amazing_Race) (de nog veel grotere Amerikaanse monsterproductie waar Peking Express overduidelijk een afgeleide van is), maar dan met de mooie documentaire-stijl van Kanakna. Net 5 kan het programma dan weer gelijk groots presenteren. Het krijgt aandacht in programma's als De Wereld draait door, zodat ze weer meer dan een miljoen kijkers krijgen.
Helaas zal het bij dromen blijven en zal de Revolutieroute wel het laatste seizoen blijken te zijn geweest.......... :\'(
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: LdHmolletje op 2-11-2009, 12:55:16
Het is zeker een duur programma om te maken, maar het was wel een zeer populair programma kan ik me herinneren, er valt dus denk ik best wel het nodige te verdienen met de reclame en andere sponsoring...
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: Sarah70 op 2-11-2009, 12:56:08
Wel bizar dat het programma nog steeds zo leeft !!!  ::ok::
Tja het kan wel heel duur zijn, maar ja dan heb je wel wat !!!
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: LdHmolletje op 2-11-2009, 13:03:11
Wel bizar dat het programma nog steeds zo leeft !!!  ::ok::
Tja het kan wel heel duur zijn, maar ja dan heb je wel wat !!!
Maar het is toch ook net als WIDM een overgetelijk programma!
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: 8berg op 3-11-2009, 09:57:53
 ::tandpastasmiley::
´k Had tussendoor contact ,telefonisch, met Kris uit Belgiè en die wist te vertellen dat de `grote` man van KaNakNa in Amerika zit en daar waarschijnlijk met dezelfde soort zaken bezig is.
Voor zover ik weet was hij de grote man achter Peking Express. Wat dat betreft zou hij terug moeten komen!!!
greets rinck 
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: LdHmolletje op 4-11-2009, 11:18:00
Stel dat het ooit terug zou komen, welke route zou je dan kunnen gaan uitkiezen om liftend af te leggen?
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: Sarah70 op 4-11-2009, 12:37:34
Stel dat het ooit terug zou komen, welke route zou je dan kunnen gaan uitkiezen om liftend af te leggen?

Het liefst zou ik de originele route weer eens zien en anders mogelijk een route van noord naar zuid amerika of anders.... AFRIKA, maar ik weet niet of dat gaat lukken met de veiligheid, maar dat zou me ook wel geweldig lijken.
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: LdHmolletje op 4-11-2009, 12:55:25
Daar had ik zelf ook al eens aan gedacht. Afrika zal denk ik te moeilijk worden, gezien het oerwoud en de woestijnen, of je zou je moeten beperken tot alleen zuidelijk Afrika, maar dat zou denk ik wel eens inderdaad te gevaarlijk zijn. De oorspronkelijke route zou heel leuk zijn; misschien dat je dan alleen een iets andere route kan nemen, bijv. via Turkije o.i.d. Maar van Alaska naar Vuurland lijkt me echt de leukste route!
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: KD. op 4-11-2009, 20:49:42
Het is inmiddels al weer zo lang geleden, dat je best voor de route van de eerste reeks zou kunnen kiezen. De 'echte' Peking Express dus.  ::ok::
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: stressie mama op 5-11-2009, 12:56:25
Het is inmiddels al weer zo lang geleden, dat je best voor de route van de eerste reeks zou kunnen kiezen. De 'echte' Peking Express dus.  ::ok::
het is al eender welke route dat Peking Express gewoon terugkomt
blijven hopen ::ok::
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: ootje op 14-11-2009, 22:34:02
Het is inmiddels al weer zo lang geleden, dat je best voor de route van de eerste reeks zou kunnen kiezen. De 'echte' Peking Express dus.  ::ok::

Die heb ik met de trein gedaan. Fantastische reis! ::ok::
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: 8berg op 16-11-2009, 11:59:09
Die heb ik met de trein gedaan. Fantastische reis! ::ok::

 ::tandpastasmiley:: toe vertel eens meer dan alleen maar fantastische reis. Hoe gaat dat in zo'n trein aldaar,
van Elias de verhalen van PE1 wel gehoord. Heb je dezelfde route gevolgd?
We zijn van hetzelfde bouwjaar!
greets rinck
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: ootje op 23-11-2009, 16:36:20
::tandpastasmiley:: toe vertel eens meer dan alleen maar fantastische reis. Hoe gaat dat in zo'n trein aldaar,
van Elias de verhalen van PE1 wel gehoord. Heb je dezelfde route gevolgd?
We zijn van hetzelfde bouwjaar!
greets rinck

Eerst met de trein van Moskou naar Ulaan Bator (hoofdstad van Mongolië). De trein is heel primitief, je kunt je 5 dagen amper wassen, alleen met ijskoud water. Er is wel een reusachtge samovar, dus veel theezakjes, oploskoffie en Cup-a-soup meenemen. Verder zit het barstensvol dronken Russen. Ongeveer 3x p.d. wordt er gestopt en kun je etenswaren hamsteren bij oude vrouwtjes (hardgekookte eieren en gedroogde vis) of bij de kiosken op de stations. Je ziet dagenlang niets anders dan berkenbossen en je rijdt een hele dag langs het Bajkal-meer, zo groot is dat. In de restauratiewagen kun je alleen eieren met spek of een soortement biefstuk met friet krijgen, hoewel er ongeveer 100 gerechten op de menulijst staan. ´s Avonds is het er een jolige boel, en dat is zachtjes uitgedrukt. ::feest::

Vervolgens hebben we een trektocht van een week door de Gobi-woestijn gemaakt, waar het overdag 30 graden is en ´s nachts vriest. Je ziet er allerlei wilde dieren.

Toen weer terug naar Ulaan Bator en weer op de trein naar Peking. Dat duurt nog anderhalve dag.

Goed bouwjaar hè, 1956. Schijnt een heel goed champagnejaar te zijn geweest.  ::jaja::

Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: 8berg op 7-01-2010, 09:11:57
 ::tandpastasmiley::
Vervolgens hebben we een trektocht van een week door de Gobi-woestijn gemaakt, waar het overdag 30 graden is en ´s nachts vriest. Je ziet er allerlei wilde dieren.

Toen weer terug naar Ulaan Bator en weer op de trein naar Peking. Dat duurt nog anderhalve dag.

Goed bouwjaar hè, 1956. Schijnt een heel goed champagnejaar te zijn geweest. 


 ::tandpastasmiley::

Hoe stom kan ik zijn!!!
Sorry dat ik zo laat reageer.

Ondanks het feit dat ik deze route niet ken komt het me toch bekend voor: India, treinen door de woestein nabij Pakistan. Ander land en andere mensen maar soortgelijke omstandigheden zei het dat het een stuk(je) warmer was!!
Lijkt me wel te gek Ootje en 'k lees tussen de regels door dat het genieten was/is! Dreie dagen op vis,egs en friet lijkt me op zich geen opgave maar onder die omstandigheden maakt het harder/moeilijker.
Ga je nog eens of zoek je weer ergens anders het avontuur? 8)
Nou eindelijk dan eens en : beter laat dan nooit, toch
'56 is in meerdere opzichten een bijzonder goed jaar geweest!!!!
doeg rinck  ::joehoe::

Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: Sprien op 11-02-2011, 14:37:30
Net 5 werkt aan terugkeer Peking Express

Ik denk dat ik heel wat mensen blij ga maken met dit bericht: Net 5 werkt aan een terugkeer van Peking Express. In 2008 is de titel voor het laatst te zien geweest bij Net 5, maar als het meezit komt er dit jaar nog een zesde serie.

Net 5-baas Alphons Martens vertelt in Spits: “We kijken inderdaad naar de mogelijkheden om het terug op televisie te brengen. Ik weet dat er vraag naar is, want ik wordt er ook veel op aangesproken.” Mocht Peking Express terugkomen, dan is het wel in gewijzigde vorm.

Martens: “We bekijken nu de mogelijkheden of we het wel of niet met BN’ers gaan maken en of het minder rommelig kan worden door bijvoorbeeld een kleinere afstand te overbruggen.” De beoogde presentator wordt dan Bart Boonstra, die komende week zijn debuut op de zender maakt met Secret Story.

Peking Express begon ooit in Azië maar heeft zich inmiddels al op meerdere continenten afgespeeld. In de serie moeten koppels liftend een reis met opdrachten volbrengen. Het liefst zo snel mogelijk, maar dan mis je ook het bezichtigen van toeristische trekpleisters.

van: zappen.blog.nl
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: Vieffan op 11-02-2011, 15:01:27
::hyper::
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: LdHmolletje op 11-02-2011, 15:13:41
Dit zou hoe dan ook supernieuws zijn!
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: stressie mama op 11-02-2011, 16:08:16
hi allen
moest dit zo zijn super
maar liefst met de gewone burgen en de route misschien korter want niet iedereen kan zomaar eventjes 2 maanden tussen de 5 a 8 weken vrijmaken
wachtende op hoopvol nieuws
prettig weeken uit Belgie ::zwaai:: ::ok::
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: D*N op 12-02-2011, 12:24:53
super ;D
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: Loezel op 12-02-2011, 15:09:18
 ::bravo:: Geweldig nieuws.  ::ok::
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: MollenvangR op 21-12-2011, 10:21:31
Nog meer nieuws:

http://zappen.blog.nl/sbs-broadcasting/2011/12/21/sol-wortelboer-presenteert-peking-express

De nieuwe presentator van het nieuwe seizoen is: Sol wortelboer
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: Addie op 21-12-2011, 13:48:15
Het wordt dus Zuid-Korea, Filipijnen en Australië.
Leuk, maar ben wel benieuwd hoe ze meerdere etappes op Filipijnen maken (is er een echt groot eiland).
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: LdHmolletje op 21-12-2011, 14:56:43
Als ik zo op de kaat van de Filippijnen kijk, zijn er best wel grote eilanden (de totale oppervlakte schijnt zo'n 300.000 km2 te zijn)

(http://img72.imageshack.us/img72/8941/264pxphgeneralmap.png)
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: D*N op 21-12-2011, 15:01:42
 ze kunnen nog altijd meeliften met een boot ;D
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: LdHmolletje op 21-12-2011, 15:11:33
Ze moeten alleen oppassen bij die overstroomde gebieden...
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: Test op 24-12-2011, 13:41:37
Nog meer nieuws:

http://zappen.blog.nl/sbs-broadcasting/2011/12/21/sol-wortelboer-presenteert-peking-express

De nieuwe presentator van het nieuwe seizoen is: Sol wortelboer

Leuk een serie met onbekende delnemers én een onbekende presentator... ;D (voor mij dan)
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: LdHmolletje op 24-12-2011, 15:28:25
Leuk een serie met onbekende delnemers én een onbekende presentator... ;D (voor mij dan)
Inderdaad! Weer terug naar de wortels van dit soort spellen! Overigens, ik kende die presentator ook totaal niet...
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: Jann op 24-12-2011, 16:58:49
Sol Wortelboer... uit welke tekenfilm is die weggelopen? :P
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: Lukie4 op 24-12-2011, 17:18:50
Sol Wortelboer  (bron net5.nl)

Sol Wortelboer, geboren op 14 januari 1984, is tv-maker en presentator. Sol is na zijn opleiding begonnen als freelancer binnen de wereld van film en tv. Na jarenlange ervaring achter de schermen bij verschillende film producties zoals Ocean’s Twelve, Duece Bigalow, Zwartboek, Alles is liefde en Alibi én talloze Nederlandse series en commercials, waaronder Stellenbosch, Voetbalvrouwen, Evelien en Nieuw Dier, heeft Sol zijn kans gewaagd vóór de camera. En met succes!

Met zijn scherpe humor en gezonde dosis lef kon hij aan de slag bij het bekende MTV’s 6pack, waar hij samen met zijn 5 collega’s de missie had om de wereld te redden. Bij MTV Networks lag de volgende uitdaging. Begonnen als presentator voor de TMF straatvraag groeide hij uit tot item-/meercameraregisseur.

Momenteel presenteert Sol het programma Kunstpiloten voor de regionale omroep en is hij te zien als gezicht bij Goed TV en bij Watkijkjij.tv. En hij heeft een nieuwe uitdaging: Next Hair Guru.

(http://www.net5.nl/data/thumb/sbs_media_image/1126000/1126578/w615.ccff7_r16-9_703537cda000ac96060818f40972a431.jpg)


Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: luigi78 op 13-01-2012, 00:10:14
::tandpastasmiley:: toe vertel eens meer dan alleen maar fantastische reis. Hoe gaat dat in zo'n trein aldaar,
van Elias de verhalen van PE1 wel gehoord. Heb je dezelfde route gevolgd?
We zijn van hetzelfde bouwjaar!
greets rinck
Die trein is ook echt een belevenis Rinck, heb de Transsiberische express in 2001 'genomen' , maar natuurlijk is dat niet te vergelijken met jullie PE-avontuur. Ben ook heel benieuwd naar de nieuwe serie, ik was in december in Londen bij een concert wat ik per se niet wou missen, anders had ik me wel kandidaat gesteld.
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: 8berg op 18-01-2012, 19:59:11
Nou wat voor concert moet dat wel zijn geweest, De Stones ofzo???
Zo'n reis met Pe is ook een groot concert hoor, die van het leven nl.
'k Had een andere keuze gemaakt, er doen nu nl. wel weer 'Noordelingen' mee,
dus dat scheelt, toch??. Kunnen we weer wat favo's aanmaken. Maar it giet oan, of zoiets!
grtz rinck
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: LdHmolletje op 19-01-2012, 14:25:11
Goh, zijn de deelnemers al bekend?
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: Addie op 21-01-2012, 15:34:28
Heb een Engels artikel gevonden over Peking Express, ze zeggen hier dat het om de Belgische versie gaat:
 ::tandpastasmiley::
http://www.mb.com.ph/articles/348586/belgium-s-version-amazing-race-films-phl
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: Addie op 21-01-2012, 15:35:40
Er zijn dus 5 afleveringen in de Filipijnen en de route start in Seoul en eindigt in Sydney
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: Lukie4 op 21-01-2012, 15:36:44
en ze hebben het over "Franse" deelnemers ;D
Titel: Re: Nieuw Seizoen PE in 2009?
Bericht door: Addie op 21-01-2012, 15:37:27
Ja, maar dit is wel degelijk de route die was vernomen en de Franse versie van dit jaar gaat door Nieuw-Zeeland en Australië