Realitynet - Realitynet.org

Oudere seizoenen => Peking Express => Peking Express 2005 => Topic gestart door: Test op 10-04-2005, 20:28:06

Titel: Aflevering 6
Bericht door: Test op 10-04-2005, 20:28:06
Wat is er gebeurd in aflvering 6? Moesten Rink & Jorien de race verlaten of konden Steven & Sofie hun koffers pakken?
Titel: Re: Aflevering 6
Bericht door: Maxx op 10-04-2005, 20:49:34
Rienk & Jorien afgevlagd, mijn favorriete koppel :\'(Hopelijk komt na de reclame zo de beterschap ??? ::)
Titel: Re: Aflevering 6
Bericht door: Firefoot op 10-04-2005, 21:50:10
Was wel ff spannend, zo'n gelijk spel aan het eind van het veld... maar gelukkig mochten m'n favo koppel blijven! ::trots::
Titel: Re: Aflevering 6
Bericht door: Freek op 10-04-2005, 21:55:16
Ik vond superspannend!! Echt wat hebben we hier weer gelachen om Karla en Sophie! Die 2 zijn zo leuk!! Die lift ook... haha! Maar ze gaan het spel wel goed spelen vind ik! Ik vind het wel leuk voor Rink en Jorien dat ze doorzijn! Krieke en Nathalie en Jeroen en Manja weer bondgenoot minder :P! Ze blijven ook steeds maar eerste worden, echt vervelend!
Gelukkig zijn Karla en Sophie er niet uit :D
Titel: Re: Aflevering 6
Bericht door: Miks op 10-04-2005, 21:55:41
Supercool dat Rink en Jorien mogen blijven!!!

Over de vlag. Het is wel een spel-element, maar ik vind het het programma wel minder leuk maken, vooral minder eerlijk.

Ik vond het ontzettend asociaal van Nathalie dat ze 10 minuten een bus ophield. Erg kinder8tig.
Verder leuke, erg spannende!, aflevering vond ik.
Titel: Re: Aflevering 6
Bericht door: Bakkertje op 10-04-2005, 22:07:44
een leuke aflevering, maar wat jammer dat nou net Manja die vlag in handen moest krijgen....ik krijg echt de kriebels van haar ::niet-ok::

Ben er anderzijds niet rouwig om dat Steven en Sofie het strijdtoneel hebben moeten verlaten, het was absoluut niet mijn favoriete koppel...

heb ook vreselijk moeten lachen om Natalie...ze lijkt soms zo timide maar wat was ze aan het etteren toen ze de bus tegenhield. ;D
Titel: Re: Aflevering 6
Bericht door: mania_sucks op 10-04-2005, 22:21:31
steven en sofie waren wel grappig..
sofie zat steven constant af te zeiken gwoon...
dat die twee nog bij elkaar zijn..
khad t echt nie getrokken hor..
Titel: Re: Aflevering 6
Bericht door: Total op 10-04-2005, 22:26:20
een leuke aflevering, maar wat jammer dat nou net Manja die vlag in handen moest krijgen....ik krijg echt de kriebels van haar ::niet-ok::


Gelukkig dat die walgelijke Rink de vlag niet in handen kreeg,had ik net zoveel kriebels gehad ::zwaai::
Gelukkig voor PE dat er een oorlogje gaande is,en natuurlijk in stand word gehouden door de regie,valt er tenminste wat te beleven.Vond het wel een aantrekkelijke aflevering.
Titel: Re: Aflevering 6
Bericht door: Thimmie op 10-04-2005, 22:31:03
Hey total hoezo is hij walgelijk dan hij geniet van het hele programma die steven die gaat zo fucking veel op in het hele peking gedoe niet normaal ja. Stik er maar in die lift? niet echt aardig tegenover zulke enthousiaste dames. zou wel es willen zien als steven de hele tijd werd afgevlagt in een goede lift hoe hij zou reageren?

Titel: Re: Aflevering 6
Bericht door: mania_sucks op 10-04-2005, 22:33:06
idd.. beetje triest..
kwestie van principes he..
Titel: Re: Aflevering 6
Bericht door: Thimmie op 10-04-2005, 22:38:24
het woord respect hebben volgens mij weinig mensen van het straf kamp goed in hun opgenomen

nathalie: ophouden van een bus ?
steven: agressie afreageren op het volk die hun al een dienst bewijst?
mania: ach ja daar valt zoveel over te vertellen. zwijgen lijkt mij verstandiger
Titel: Re: Aflevering 6
Bericht door: Total op 10-04-2005, 22:40:26
Het is inderdaad maar net wie de vlag in bezit had,de irritaties waren andersom geweest als Rink z`n kant hem in bezit had gehad.Maar dat was gelukkig niet zo ::tandpastasmiley::
Wat Rink betreft,mag die man niet,zijn hele persoonlijkheid staat me tegen.
En principes,kom zeg,laat me niet lachen,principes heb je alleen maar om ze te laten varen ::zwaai::
Titel: Re: Aflevering 6
Bericht door: Thimmie op 10-04-2005, 22:43:07
principes???

nee laten we maar mooi tot volgende week wachten en tjah we zien wel hoe het spel loopt hoop alleen dat die mania nog een keer goed op haar breedbek valt. kijk uit naar het moment. mag haar niet en zij gedraagd zich juist als een 10 jarig iemand om zo lang over zo iets in te zitten.
Titel: Re: Aflevering 6
Bericht door: oompah loompah op 10-04-2005, 23:06:41
Vond wel even dat de tweeling supergoed bezig was! Ik kan me helemaal voorstellen dat je zo sel door China reist dat je net niks gedaan krijgt, kan je er beter een dagje van genieten! Misschien dat sommigen het idioot vonden omdat je toch met een spel bezig bent maar ik vond het een superplan!
Titel: Re: Aflevering 6
Bericht door: Daisy op 11-04-2005, 00:25:53
Een zéér interessante aflevering, met als dieptepunt eigenlijk de stopvlag. Ze hadden de regel dat je 'm maar 1x mag gebruiken aan moeten houden, óf elk koppel maar maximaal 1x. Nu was het verschrikkelijk frustrerend dat iemand de hele tijd liep te vlaggen, zeker als er maar 1 mogelijke route is, en je elkaar dus constant tegen komt. Misschien een tip voor een eventuele volgende PE. Daarnaast ben ik blij dat Rink en Jorien doorzijn, ik gun het ze wel, Steven & Sofie liepen alleen maar te vloeken. Jammer dat Just & Brechtje niet zo goed gingen, maar daardoor hebben ze wel Rink en Jorien in de race gehouden. Ben heel benieuwd naar Nepal!
Titel: Re: Aflevering 6
Bericht door: Sariss op 11-04-2005, 01:29:15
leukste/spannendste aflevering tot nu toe! Een nog een 'oh-nee' moment toen eerste de score van Steven en Sofie werdern bekend gemaakt..

Arme jeroen. Af en toe zegt mania van die dingen waarbij je m ziet kijken van: jaja.........maar dat kan ook aan mij liggen (mijn quote dan ook: je ziet wat je wilt zien  8):P)

Moest een frustrerende race voor de 2 meiden geweest zijn: irri (Jeroen en) Mania met vlag (4x!!), enge chinezen, Steven die lift probeert te stelen, nathalie die irri de bus tegenhield...

kijk weer uit naar afl. 7!
Titel: Re: Aflevering 6
Bericht door: moltje op 11-04-2005, 16:26:56
Karla en Sophie waren egt Grappig ::tandpastasmiley:: ::tandpastasmiley::

edit: bericht iets aangepast[/i]
Titel: Re: Aflevering 6
Bericht door: Firefoot op 11-04-2005, 19:26:10
Een zéér interessante aflevering, met als dieptepunt eigenlijk de stopvlag. Ze hadden de regel dat je 'm maar 1x mag gebruiken aan moeten houden, óf elk koppel maar maximaal 1x.
Ja, vond ik voor K&S ook heel jammer, want die gingen echt heel lekker en zijn iets van 4x een half uur opgehouden. Anders waren ze mss wel 1e geworden... Maja, die vlag is ook een deel van het spel! :)
Titel: Re: Aflevering 6
Bericht door: fliegenderhirsch op 11-04-2005, 20:09:52
hahhaa heb weer heerlijk genoten van jeroen en voral manja!dat plezier wat ervan afstraalde toen ze rink jorien carla en sofie telkens weer konden afvlaggen!ach het hoort nu eenmaal bij het spel!zij hebben de regels ook niet verzonnen!andersom zouden ze precies het zelfde gedaan hebben!slimme actie van nathalie!erg gelachen!its all in the game!kan niet wachten tot zondag!hoop dat die vervelende rink eruit vliegt!al zou een finale tussen rink and manja okk niet verkeerd zijn!groetjes
Titel: Re: Aflevering 6
Bericht door: puk op 11-04-2005, 20:17:27
het was weer een leuke aflevering en ook best spannend wie er nu uit moest.
Jammer voor Steven en Sophie, maar ja dat hoort wel bij het spel.

Dat de beste moge winnen ::jaja:: (Just en Brechtje ::bravo::)
Titel: Re: Aflevering 6
Bericht door: Freek op 11-04-2005, 21:14:21
Ik vond ook steeds de reactie van Karla echt geweldig!! hahaha maar steven klotzak! hahah echt grappig! Ik vind wel jammer van dat complot, van beide kanten! Maarja Manja en Jeroen hebben wel een bondgenoot minder!
Titel: Re: Aflevering 6
Bericht door: braad op 12-04-2005, 09:26:50
zo hier even mijn cup of tea..

Het was een leuke aflevering alleen vond ik het jammer dat rink en jorien er niet uit zijn gegaan (maar dat zal volgende week vast gebeuren).
Want ik vind ze een beetje (understatemend) achterbaks.. eerst een complot smeden met de andere bbq koppels om de vlag te krijgen, tijdens het bieden zie je ze al zo kijken van "he,he die is van ons" en als ze hem dan niet krijgen dan is het meteen van "nu liggen we eruit" en dan ook nog klagen als ze afgevlagd worden ???? wat als zij die vlag hadden gehad.. dan was het vlaggen zeker weten nog erger geworden (en had rink met zo'n "vieze" glimlach gezeten)..
En dan de proef.. respect voor rink dat hij zoveel gerend heeft maar zoveel foute antwoorden?? ik dacht dat hun motto was genieten! en als je geniet dan onthoud je wel waar en wat je gedaan hebt tijdens je reis.. nou schijnbaar niet..

Dat natalie voor die bus ging staan vond ik een goede actie! was erg lullig van de koppels in de bus dat krieke en natalie niet mee mochten gaan.. (tsja nu beginnen we wel een beetje de mensen te leren kennen)...

En dat steven en sophie eruit liggen.. tsja hadden ze toch maar die korte ritten moeten pakken.. dus van hieruit geen medelijden.
Vond het toch al niet zon sympatiek koppel (vond sophie nogal een schreeuwlelijk en dan vooral over de kleinste dingen windde ze zich ontzettend op.. steven was wel ok!)
tegenwoordig zijn ze trouwens niet meer bij elkaar (goh hoe zou dat komen??)

enfin, al met al vond ik het een leuke aflevering alleen vind ik et erg jammer dat er van die complot theorien zijn gesmeed maar bij de volgende aflevering zullen die wel uit elkaar vallen (de bbq groep en de strafkamp groep) want dan zitten meerdere koppels in de gevarenzone! (ben dus benieuwd.. er zullen wel een aantal (spreekwoordelijke) messen in elkaars ruggen worden gestoken).

enfin dat was dus mijn cup of tea..
oh en nee ik heb geen favoriete koppel (hebben allemaal hun plus en min punten).


Titel: Re: Aflevering 6
Bericht door: Ocampa op 12-04-2005, 12:03:35
Ik snapte trouwens niet dat Krieke en Natalie niet gewoon in die bus gingen zitten! Op een gegeven moment stond Natalie al op het trapje, maar ging ze er weer uit. Wie bepaalt er nu eigenlijk wie er in die bus mogen zitten,volgens mij is dat niet Karla maar de chauffeur. Ik denk niet dat de Nederlandse koppels zich weg hadden laten sturen door Karla.
Titel: Re: Aflevering 6
Bericht door: Test op 12-04-2005, 21:56:44
Ik vond de regel waardoor Rink & Jorien doorgingen (op basis van meer amuletten) wat vreemd heel eerlijk gezegd. Ik kreeg ook niet de indruk dat de koppels op de hoogte waren van die regel. Ik krijg de indruk dat er veel "regeltjes" ter plaatse tijdens de race verzonnen worden.
Titel: Re: Aflevering 6
Bericht door: Firefoot op 12-04-2005, 22:29:40
Ik vond de regel waardoor Rink & Jorien doorgingen (op basis van meer amuletten) wat vreemd heel eerlijk gezegd. Ik kreeg ook niet de indruk dat de koppels op de hoogte waren van die regel. Ik krijg de indruk dat er veel "regeltjes" ter plaatse tijdens de race verzonnen worden.
Zou best kunnen dat dat ter plekke wordt verzonnen, maar ze hadden van te voren toch kunnen weten dat het mogelijk was dat er 2 koppels ook aan het eind van de ranglijst gelijk zouden kunnen staan... En meer amuletten gewonnen vind ik niet zo'n slechte keuze hoor...
Titel: Re: Aflevering 6
Bericht door: Test op 12-04-2005, 22:55:16
En meer amuletten gewonnen vind ik niet zo'n slechte keuze hoor...

Het is mijn ogen wat arbitrair aangezien je de etappe wanneer iemand moet afvallen geen amulet kan winnen als je als eerste aankomt en de etappe waneer dit niet het geval is weer wel.
Titel: Re: Aflevering 6
Bericht door: Total op 13-04-2005, 10:02:22
Ik had liever een soort van proef gezien,om te beslissen wie er door zouden gaan!
Maar goed,ben dan ook geen fan van Rink en Jorien ;D
Titel: Re: Aflevering 6
Bericht door: Sariss op 13-04-2005, 14:27:20
 8)ik wel ;D (moest even de nieuwe icoontjes uitproberen)
Titel: Re: Aflevering 6
Bericht door: Eirc op 13-04-2005, 21:04:46
:-\\ Ik geloof dat deze aflevering niet helemaal mijn ding was
Ik vind het spel ineens een stuk minder aantrekkelijk na het sluiten van complotten.
Het viel met erg tegen van Nathalie dat ze niet geen weerstand bood bij het maken van deze complotten. Ze leek er niet helemaal happy mee. Daarentegen vond ze het absoluut geen probleem om andere koppels op te houden, dus misschien heb ik haar teleurgestelde blik tijdens het smeden van het complot verkeerd geïnterpreteerd.
 :o Wat is China toch mooi.
Dat gebergte waar de opdracht gespeeld werd, adembenemend.
In Azië ligt nog zoooo veel schoonheid  :D

Persoonlijk vind ik Steven En Sophie niet het sympathiekste koppel. Maar ik vond dat ze deze aflevering ontzettend hun best hadden gedaan. Ik had ze toch best wel gegund, als ze door hadden gemogen.
Titel: Re: Aflevering 6
Bericht door: Freek op 14-04-2005, 11:08:07
Eirc, ik ben het wel met je eens! Jammer van die complotten! Vind ik ook wel jammer, maar ik denk dat die nu ook wel weer een beetje uit elkaar vallen! Want nu is het meer weer ieder voor zich denk ik dan...